Open sollicitatie

1 maart 2022

ROS Friesland is als kennis- en expertisecentrum een dynamische en innovatieve organisatie die staat voor het bevorderen van samenwerking en innovatie tussen partijen in de eerstelijnszorg en domeinoverstijgend. Wij maken deel uit van een landelijk dekkend ROS-netwerk.

Het organiseren van een krachtige eerstelijnszorg in de regio, die kwalitatief hoogwaardig, betaalbaar en bereikbaar is èn aansluit bij regionale kenmerken en vraagstukken. Dat is de missie van ROS Friesland. Daarbij verbinden, adviseren en begeleiden we integrale samenwerkingen tussen zorgaanbieders, welzijnsorganisaties, zorgverzekeraars, gemeenten, patiëntenorganisaties en kennisinstituten.

Dat doen we onafhankelijk en deskundig. We staan open voor ontwikkeling. En durven dingen anders te doen. Ondernemen en ontdekken is voor ons een tweede natuur. Evenals samenwerken. Want samen maken we het verschil. In de eerstelijnszorg én in nauwe samenwerking met de andere (zorg)domeinen. Zo maken we de zorg samen steeds beter.

Onze werkzaamheden hebben betrekking op verschillende thema’s zoals de versterking van de organisatiekracht van de eerstelijnszorg, ouderenzorg, digitalisering, GGZ en geboortezorg. Elk vraagstuk vergt een gezamenlijke aanpak van zorgaanbieders, gemeenten, welzijn, inwoners en zorgverzekeraars. ROS Friesland initieert en faciliteert netwerken, bouwt aan gezamenlijke ambities en partnerschap en ondersteunt bij programma’s en projecten.

Je bent van harte welkom ons een bericht te sturen, als je belangstelling hebt om voor onze organisatie te werken.

Gebruik hiervoor onderstaand formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.