Inspiratie

Inspiratievideo 1 Gezond leven en preventie

Lichaam, geest, emoties; ze vormen eigenlijk één pakket, waarbij we vaak geneigd zijn ons te fixeren op slechts één component: het denken of het lijf.

Onze eerste inspiratievideo voor de vijf IZA-thema’s waar ROS Friesland actief op is, staat nu online! Deze keer staat het thema ‘Gezond leven en Preventie’ centraal, waarbij we een verdieping maken op Positieve Gezondheid.

In deze video bespreken we het belang van een holistische benadering in de zorg met Desiree Zwarts (huisarts en mindfulness-trainer) en Willemieke van Kooten (directeur Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). Deze benadering draagt bij aan de transitie die we moeten maken van ziekte naar gezondheid en welzijn. Complementaire zorg, die van nature al holistisch is, kan hierbij waardevol zijn als sparringpartner voor zorgverleners en in de behandeling van patiënten.

Inspiratievideo ROS Friesland Gezond leven en preventie

Ideeën uitwisselen

Heb jij ideeën om een holistische benadering in de zorg verder te brengen? Neem contact op met onze adviseur Sylvie de Boer via onderstaande button. Samen maken we het verschil!