Symposium Samenwerken in geboortezorg vrijdag 6 november 2015

28 september 2015

ROS Friesland organiseert als partner van het Consortium Zwangerschap en Geboorte Noord Nederland (ZeGNN) in samenwerking met ProGez, ELANN, AVAG, ACTion en ProKind het middagsymposium ‘Samenwerken in geboortezorg, stand van zaken 3; Wat moet? En wat is goed?’. Dit symposium is het derde van vier jaarlijkse symposia die tijdens de projectduur van het Consortium ZeGNN worden georganiseerd.
In dit symposium wordt in de workshops dieper ingezoomd op een aantal aspecten van integrale geboortezorg: welke processen moeten anders worden ingericht bij nauwere samenwerking tussen de verschillende disciplines en domeinen: ICT, communicatie met en positie van de cliënt, ervaringen met een pilot Integrale bekostiging, privacy, etc. Wat betekent dit voor de samenwerkende zorgverleners in de VSV’s en wat zijn best practices of lessen uit de praktijk? Leren van en met elkaar! Deze vraagstukken worden ingeleid vanuit (inter)nationaal perspectief.
Er worden 6 workshops aangeboden. U kunt deelnemen aan 2 workshops, uw voorkeur kunt u aangeven bij aanmelding. Wij ontmoeten u graag op 6 november bij dit symposium!

Uitnodiging en informatie

 

Ga terug naar nieuwsoverzicht