Sociale kaart eerstelijnszorgverleners Friesland NU actueel

9 mei 2017

Een grote groep zorgverleners in Friesland heeft gehoor gegeven aan onze oproep om contactgegevens op juistheid te controleren en wijzigingen aan ons door te geven. Hiermee kunnen wij u nu een geactualiseerde kaart van eerstelijnszorgverleners in Friesland tonen!

Wat kunt u met de sociale kaart?
De sociale kaart is een overzicht van de eerstelijnszorgverleners in Friesland. Wilt u weten welke eerstelijnszorgverlener waar gevestigd is? Omdat u zelf net nieuw gevestigd bent, of omdat u zich wilt oriënteren op samenwerking in de buurt? Dan kunt u de basisgegevens van de zorgverleners in de sociale kaart  vinden!

U kunt op 3 manieren zoeken in de kaart:

  • op type zorgverlener en vervolgens in de kaart door heel Friesland, er zijn 8 typen eerstelijnszorgverleners en 3 typen instellingen in de kaart opgenomen,
  • op plaats en vervolgens kunt u selecties maken van type zorgverleners of instellingen,
  • op één trefwoord (bijvoorbeeld een praktijknaam, zonder ‘de’ of ‘het’).

Welke gegevens kunt u vinden?
U kunt de basisgegevens vinden van huisartsen, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, apothekers, diëtisten, logopedisten, verloskundigen en psychologen werkzaam in de eerstelijnszorg. Van de zorgverleners zijn de hoofdlocaties gemeld op de kaart, met daarbij het adres, het telefoonnummer en de website. Daarnaast vindt u ziekenhuislocaties, woonzorglocaties en locaties van consultatiebureaus.

Mist u uzelf in dit overzicht? Of zijn er gegevens onjuist? Laat het ons weten via socialekaart@rosfriesland.nl.

Advies over samenwerking
Wilt u samenwerking opstarten en naast deze basisgegevens meer advies over samenwerking vanuit eerstelijnszorgverleners of met eerstelijnszorgverleners? Neem dan contact op met uw adviseur in de regio

 

Ga terug naar nieuwsoverzicht