ROS Friesland ondertekend samen met andere Friese organisaties vitaliteitsmanifest

7 november 2016

15 overheidsorganisaties, ondernemingen en maatschappelijke organisaties* hebben op 13 oktober, tijdens het Fries Zorgcongres van Zorgbelang Fryslân, het manifest ‘Samen maken we van de gezonde keuze, de makkelijke keuze!’ ondertekend.

Het manifest moet ertoe bijdragen dat in 2020 meer Friezen vitaal zijn en zich gezond voelen. De organisaties richten zich de komende jaren op drie thema’s: Bewegen, Voeding en (mentale) Veerkracht. De deelnemende partijen hebben een gezamenlijke ambitie uitgesproken en leveren vanuit ieders eigen organisatie in samenhang met elkaar een bijdrage om de vitaliteit en gezond leven te stimuleren.

ROS Friesland zal de komende jaren de drie thema’s: Bewegen, Voeding en (mentale) Veerkracht, bij verschillende projecten en activiteiten meenemen en uitdragen.

Lees het manifest hier.

Logo vitaliteitsmanifest Vitaliteitsmanifest

* Ondertekenaars van het manifest zijn: GGD Fryslân, It Fryske Gea, Stenden Hogeschool, ROS Friesland, NDC Mediagroep, AB Vakwerk, Friesland College, De Friesland Zorgverzekeraar, Gemeente Heerenveen, Huisartsenkring Friesland, Grendel Games, VNO-NCW Noord, Sport Fryslân en Zorgbelang Fryslân.

Ga terug naar nieuwsoverzicht