Netwerkbijeenkomst Gezonde Wijk, 3 december in Heerenveen

21 oktober 2015

Samenwerking huisartsenvoorziening, welzijn en publieke gezondheid

ROS Friesland en GGD Fryslân werken op het terrein van gezondheid in de wijk nauw samen. Voor de Netwerkbijeenkomst Gezonde Wijk van 3 december hebben ze ook gezamenlijk invulling gegeven aan het programma.

De sleutel voor gezonde en vitale mensen ligt bij samenwerken in de wijk. Waar professionals en bewoners de handen ineen slaan, voelen bewoners zich gezonder en doen ze meer mee. De handen ineen slaan betekent prettiger en effectiever werken. Huisartsen kunnen eenvoudiger doorverwijzen naar leefstijlprogramma’s in de buurt. Of het sociale wijkteam weet met hulp van de GGD beter hoe de gezondheidssituatie in de wijk is.

Wilt u meer voorbeelden van slim samenwerken en weten hoe anderen dat aanpakken? Kom dan naar de netwerkbijeenkomst Gezonde Wijk en laat u inspireren. We bespreken hoe de huisartsenvoorziening, welzijn en publieke gezondheid elkaar kunnen versterken. U wisselt expertise uit, leert van praktijkvoorbeelden en krijgt tips en handvatten voor uw eigen praktijk. Komt u 3 december ook naar Heerenveen?

Meer informatie over het programma en aanmelden.

Ga terug naar nieuwsoverzicht