Kennisdeling Stimuleringsregeling E-Health Thuis

24 november 2021

Op 8 november organiseerden we vanuit ROS Friesland een online sessie over de Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET). Dit doen wij met een focus op samenwerking op het gebied van digitalisering binnen de zorg. Samen met de regio willen wij het hoofd bieden aan de uitdagingen voor de komende jaren, zoals het spanningsveld tussen het personeelsaanbod en de arbeidsvraag. De SET heeft als doel om de inzet van E-Health te vergroten zodat ouderen en mensen met een (risico op) chronische ziekte of beperking met een betere kwaliteit van leven langer thuis kunnen wonen.

De sessie bleek zeer waardevol dankzij veel praktische voorbeelden! De Kwadrantgroep en Huisartsenpraktijk Baarsma / Kompas hebben hun ervaringen, kennis en tips gedeeld met de aanwezigen. Het doel van deze bijeenkomst was enerzijds informatief en anderzijds gaf dit de aanwezigen de mogelijkheid om kennis te delen met betrekking tot de aanvraag en de inzet van deze subsidie.

De presentatie is hier en de opname is hier en onderaan deze pagina te vinden. Wij delen graag onze kennis rondom E-Health en deze regeling. Daarnaast zijn wij als ROS Friesland inzetbaar voor de:

  • Procesbegeleiding subsidie aanvraag SET in combinatie met
  • Procesbegeleiding visievorming E-Health en/of
  • Projectbegeleiding implementatie E-Health

Neem voor meer informatie contact op met Mark de Roos, Jildou de Jong of Bea Klompmaker.

Ga terug naar nieuwsoverzicht