HOT NEWS! ROS WEB NEWS

7 november 2017

Deze zomer zijn we gestart met de bouw van een geheel nieuwe website. En er is veel werk verzet! Doelstellingen vanaf de start waren ‘meer zeggen over en laten zien wat we doen’ en vooral ‘less is more’.

Helemaal passend bij deze tijd en onze doelstellingen is de website nu gemaakt in WordPress: veel bestendiger voor de toekomst, gebruiksvriendelijker en zeer flexibel in te richten!

Na een eerste slag in bestaande teksten en wirwar aan informatie, hebben we de boel flink vernieuwd: een overzichtelijkere indeling, een prettigere navigatie en een duidelijkere communicatie van onze activiteiten en ons aanbod.

De grootste innovatie op de site is de integratie van de Sociale Kaart met ons CRM- pakket. Elke wijziging die we hiervoor doorkrijgen, zal binnen 24 uur op deze kaart zichtbaar zijn. Zo bent u altijd op de hoogte van de juiste locatiegegevens van alle organisaties in de eerste lijn in Friesland. Een wijziging kunt u altijd aan ons doorgegeven op socialekaart@rosfriesland.nl.
Ook hebben we onze agenda een zichtbare plek gegeven op de homepage zodat gemakkelijk en snel alle trainingen en/of workshops getoond worden. Indien van toepassing kan er nu ook direct en veilig betaald worden. Hiermee is de afhandeling van al onze bijeenkomsten een stuk efficiënter en gebruiksvriendelijker geworden.

Resultaat is een heldere website met mooi en eigen beeldmateriaal.
We hebben dit kunnen doen door een fijne interne samenwerking en dankzij de flexibiliteit en goede medewerking van onze leveranciers.

Met trots nodigen we u uit voor een kijkje op onze site!

Ga terug naar nieuwsoverzicht