Healthy Ageing Tour

20 maart 2018

Van 4 t/m 8 april 2018 wordt de Healthy Ageing Tour gehouden in verschillende plaatsen met de start op woensdag 4 april in Heerenveen. Dit is een grote internationale UCI etappe wielerwedstrijd voor elite dames met daarna gekoppeld een driedaagse voor junior dames op vrijdag t/m zondag en tevens een para cycling event van woensdag t/m vrijdag.

Healthy Ageing Network Northern Netherlands is op zoek naar mogelijke partners voor het Gezondheidsplein dat in elke startplaats van de Healthy Ageing Tour plaats gaat vinden. De Healthy Ageing Tour wil bijdragen aan het vitaal en gezond houden van inwoners, van jong tot oud. De wielerwedstrijd Healthy Ageing Tour is in 2018 een kapstok voor activiteiten op het gebied van gezondheid en bewegen.  In elke etappe zal er in de start- en finishplaats een groot terrein worden ingericht met activiteiten die in het teken staan van gezondheid. Daarmee is de Healthy Ageing Tour niet alleen een topsportevenement, maar ook een rondtrekkend circus. Zo is het evenement een compleet dagje uit voor het gehele gezin en laten we alle inwoners in aanraking komen met activiteiten op het gebied van gezondheid.

Heeft u interesse op korte termijn in Heerenveen te brainstormen over en een bijdrage te leveren aan de verdere invulling van deze vijf dagen, naast een aantal onderdelen die alle dagen mee gaan. Neem dan via e-mail contact op met Eyelien Bekkering-de Ruiter.

Ga terug naar nieuwsoverzicht