Cursus Praktijkondersteuner somatiek voor doktersassistenten

3 januari 2017

Op 15 februari 2017 start op NHL Hogeschool wederom de cursus Praktijkondersteuner somatiek  voor doktersassistenten. Deze cursus wordt georganiseerd door het kenniscentrum van het Instituut Zorg & Welzijn van de NHL hogeschool. Met deze cursus wordt men opgeleid tot een goed geïnformeerde, betrouwbare en zelfstandig functionerende zorgverlener voor chronisch zieken en ouderen binnen de huisartsenpraktijk.

Deelname aan de cursus kost €8.150,-. Dit bedrag is vrijgesteld van btw. Het boeken- en materiaal- geld bedraagt +/-  €350,-.

De lesdagen zijn om de week van 09.15 – 16.15 uur en altijd op een woensdag. De cursus duurt van februari 2017 tot juli 2018 en is toegankelijk voor doktersassistenten in het bezit van een MBO-v (niveau 4) diploma en minimaal twee jaar recente en relevante werkervaring.

Daarnaast wordt er van de kandidaat verwacht dat hij/zij functioneert op een hbo- werk- en denkniveau. Dit wordt getoetst door middel van een (verplicht) digitaal intakeassessment. De uitslag hiervan bepaalt of de kandidaat wordt toegelaten tot de cursus.

Inschrijving vanaf heden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Kenniscentrum Zorg & Welzijn van de NHL: 058-2511325 of mail: kenniscentrum.zwo@nhl.nl.NHL

Ga terug naar nieuwsoverzicht