Beschikt u over de benodigde digitale vaardigheden voor uw werk?

29 april 2021

Uitnodigingsmail namens de Coalitie Digivaardig in de zorg

Beste zorgprofessional uit de huisartsenpraktijk, huisartsenpost of zorggroep,

Beschikt u over de benodigde digitale vaardigheden voor uw werk? Kom erachter in 15 minuten!

Digitalisering in de zorg is niet meer weg te denken. Maar alle oplossingen rondom applicaties, eHealth, zorgtechnologie en communicatieplatformen vragen wel wat van de zorgprofessional. Daarom hebben wij samen met medewerkers uit de huisartsenzorg een zelftest ontwikkeld. Daarmee kunt u toetsen hoe digivaardig u zelf bent en wat u nodig heeft om die vaardigheden verder te verbeteren.

Wij nodigen u uit om mee te doen aan ons landelijke onderzoek naar de digitale vaardigheden van de zorgprofessionals uit de huisartsenpraktijk, huisartsenpost of zorggroep.

Vul de vragenlijst zo eerlijk mogelijk in. Dat kan tot 13 mei 2021.

Uw resultaten blijven privé en worden niet op persoonsniveau of teamniveau gepubliceerd. Wilt u zelf uw eigen resultaten terugzien? Laat dan uw e-mailadres achter.

Met deze vragenlijst willen we onderzoeken hoe digivaardig de zorgprofessionals zichzelf en hun collega’s inschatten en waar de behoeften liggen om vaardiger te worden. Dat doen we in samenwerking met de Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg (SSFH) die dit onderzoek mogelijk maakt. De uitkomsten van het onderzoek gebruiken we voor het ontwikkelen van producten en diensten waarmee u uw digitale vaardigheden in uw eigen tempo, op uw eigen manier kunt verbeteren.

Dit is de link naar de vragenlijst. U kunt ook de QR-code scannen.

https://divahuisartsenzorg.questionpro.eu

Wilt u meewerken aan een één-op- één interview? Laat uw e-mailadres achter en vink aan dat u wilt meewerken aan een interview (in april of mei), dan nemen we via die weg contact met u op.

Heeft u vragen over het onderzoek, neem contact op met info@digivaardigindezorg.nl.

Alvast bedankt voor de medewerking!

 

Namens de Coalitie Digivaardig in de zorg,

Suzanne Verheijden, programmamanger Digitale vaardigheden en
Lotte Kortland, onderzoeker
en namens het SSFH, Giel Schikhof, fondsmanager

Ga terug naar nieuwsoverzicht