Beschikbaar: 40 vouchers tot € 10.000 per stuk

23 juli 2015

ZonMw stelt circa 40 Kennisvouchers beschikbaar voor samenwerking en organisatieontwikkeling in de eerste- en nuldelijnszorg. ZonMw werkt in dit geval volgens het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Medio augustus en medio september maakt ZonMw de balans op.

Kennisvouchers

Het ZonMw-programma Op één lijn heeft de ontwikkeling van stevige organisatiestructuren rond samenwerking van zorg in de buurt ondersteund. In 67 praktijkprojecten is ervaring opgedaan met organisatieontwikkeling en samenwerking. Om de succesvolle resultaten van deze Op één lijn projecten over te dragen, biedt het ZonMw-programma Op één lijn implementatieondersteuning in de vorm van Kennisvouchers. Er zijn 40 Kennisvouchers beschikbaar. Een Kennisvoucher bedraagt maximaal € 10.000,-. 
Heeft u ondersteuning nodig bij de implementatie, neem dan gerust contact op met ROS Friesland. 

Let op: wees er snel bij

ZonMw werkt in dit geval volgens het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’

Aanvraag Kennisvoucher

U kunt een kennisvoucher aanvragen via het online aanmeldformulier op www.zonmw.nl/kennisvouchers. U hoeft dus geen uitgebreide subsidieaanvraag in te dienen.

Meer Informatie

Meer informatie over de criteria vindt u in de flyer ‘Op één lijn Kennisvouchers’. De Kennisvoucher is geldig tot 1 december 2015.
Van een aantal voorbeeldprojecten zijn elevator pitches opgesteld. ZonMw heeft daarvoor een You Tube kanaal geopend.

Ga terug naar nieuwsoverzicht