Vacature Projectleider Informatiemanagement

11 juli 2019

WIJ ZOEKEN EEN
PROJECTLEIDER INFORMATIEMANAGEMENT


Wat worden jouw werkzaamheden?

Als projectleider heb jij ervaring met het werken in projecten in de zorg. Je hebt ervaring met het werken in multidisciplinaire setting – samenwerken met professionals uit verschillende disciplines – met als doel verbeteringen in de zorg te bewerkstelligen. Je bent iemand die kansen ziet, je verbindt mensen en krijgt groepen in beweging. Daarbij heb je oog voor ieders belangen.

Je combineert jouw vaardigheden op het gebied van projectleiderschap met kennis en interesse op het gebied van informatiemanagement. Je  kunt problemen concreet maken, doelen formuleren en effectiviteit van projecten en interventies evalueren – op basis van (verzamelde) data. Je bent niet specifiek geïnteresseerd in data, maar om de betekenis ervan voor de praktijk.

Je bent een projectleider die data goed kan duiden, het kan omzetten in dé informatie die onze klanten en jouw collega’s nodig hebben. Daarnaast neem je collega’s en zorgprofessionals mee in het toepassen van de informatiemanagement aanpak in de zorg – doelgericht projectmatig werken met behulp van data. Met jouw specifieke expertise ondersteun je onze adviseur met de portefeuille Informatiemanagement, in regio-overstijgende projecten

Functie eisen

Wat vragen we van jou?
Je hebt een hbo- of academische opleiding gevolgd met aantoonbare ervaring in het opzetten en uitvoeren van onderzoek. En verder:

  • Goede communicatieve en samenwerkingsgerichte eigenschappen;
  • Enthousiast, energiek, flexibel, daadkrachtig en resultaatgericht;
  • In staat om zelfstandig te werken
  • Bereidheid tot het verrichten van werkzaamheden in de avonduren;
  • In bezit van eigen vervoer
  • Affiniteit met (eerstelijns) zorg en kennis van dataverzameling en statistiek is een pré

Wat bieden wij?
Wij bieden een inspirerende werkomgeving, met interessante opdrachtgevers in het snel ontwikkelende zorglandschap. We vragen een projectleider voor 24 – 28 uur per week. Het dienstverband is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar, met mogelijkheden voor verlenging.
Voor meer informatie over deze uitdagende functie, neem contact op met Jildou de Jong.
Wil je reageren? Dan graag vòòr 22 juli naar info@rosfriesland.nl, T.a.v. Wiekie Gorter. Gesprekken vinden plaats op donderdag 25 juli.

 

 

Ga terug naar nieuwsoverzicht
ROS Friesland Logo