Inspirerende netwerkbijeenkomst Wijkgericht Werken in Noordoost-Friesland

7 november 2023

Wat een inspirerende netwerkbijeenkomst was het afgelopen maandag 6 november in Anjum! Verschillende zorg- en ondersteuning professionals die zich bezighouden met Wijkgericht Werken in Noordoost-Friesland kwamen bijeen om elkaar te ontmoeten en om ervaringen uit te wisselen.

  • Tijdens de netwerkbijeenkomst kwamen ook de volgende interessante workshops aan bod:
  • Jordy Plantinga en Klaus Boonstra kwamen ons vertellen over Positieve Gezondheid.
  • Roos Pijpers en Eline Nieuwenhuizen namen ons mee in de interventie Power Ageing: wat het is en voor wie dit goed in te zetten is.
  • Wiepie Bierma- Wijbenga en Evelien Seepma vertelden over de Netwerken Palliatieve Zorg Fryslân en waar de netwerken zich mee bezig houden.

Maaike van der Meulen (adviseur ROS Friesland die het netwerk van Wijkgericht Werken helpt vorm te geven en de stuurgroep en de kernteams daarbij ondersteunt) kijkt tevreden terug op de mede door haar georganiseerde netwerkbijeenkomst:

‘We zijn al een paar jaar bezig met Wijkgericht Werken in Noordoost-Friesland, het is mooi om te zien dat de lijntjes korter worden en dat de verschillende disciplines elkaar weten te vinden. Zo’n avond is heel fijn om goede ideeën met elkaar uit te wisselen en vooruit te kijken naar 2024.’

Wil je meer weten over Wijkgericht Werken in Noordoost-Friesland? Kijk dan naar onze eerste nieuwsbrief, waar deelnemers van verschillende kernteams ons meenemen in wat Wijkgericht Werken hen heeft opgeleverd.

Ga terug naar nieuwsoverzicht