Tweede bijeenkomst Platform Wijkverpleegkundigen Friesland

Datum: 24 mei 2018
Tijd: 18:30 - 21:00 uur
Locatie: Brede School de Wiken
Adres: Middelwijk 2, Drachten
Spreker(s): Platform Wijkverpleegkundigen Friesland
Doelgroep: Wijkverpleegkundigen,
Organisatie: Platform Wijkverpleegkundigen Friesland

Aanvullende informatie

De inschrijving sluit op: 17 mei 2018
Kosten: Geen
Inschrijven

Afgelopen jaar is er door het Platform Wijkverpleegkundigen Friesland hard gewerkt. Nu is het moment aangebroken om dit ook met de leden te delen en onze zichtbaarheid te vergroten.

Bijeenkomst ‘Zichtbaarheid’
Donderdag 24 mei 18.30 tot 21.00 uur

Graag nodigen wij jou daarom uit voor de tweede bijeenkomst van het platform, met als thema ‘zichtbaarheid’. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij jullie waar wij het afgelopen jaar actief mee zijn geweest.

Ook horen we graag van jou waar jij actief mee bezig zou willen zijn. Daarnaast bekijken we aan  de hand van de Canmedsrollen in welke rol jij het meest zichtbaar bent.

Vacatures:

  • Wijkverpleegkundigen die een gastles willen geven aan de studenten HBO-V-VGG-Praktijkondersteuners.
  • Wijkverpleegkundige die affiniteit heeft met communicatie. Ben jij op de hoogte van sociale media en heb jij ideeën over hoe wij als platform meer zichtbaar kunnen zijn? Laat het ons weten!
  • Werkgroep professionalisering is op zoek naar actieve leden. Er ligt een concept paper die verder uitgewerkt dient te worden. Wat is jouw rol en taak als wijkverpleegkundige?

Lidmaatschap vereniging
De bijeenkomst is gratis voor leden. Niet-leden zijn van harte welkom en kunnen op de avond zelf een machtigingsformulier tekenen. De kosten van het lidmaatschap bedragen €19.50 per jaar.

Wij kijken uit naar je komst!Inschrijfformulier
Aanvullende informatie

De inschrijving sluit op: 17 mei 2018
Kosten: Geen